Gurme-krus di hotel Baros Maldives

Gurme-krus di hotel Baros Maldives

Hotel Baros sekali lagi mengejutkan para tetamu mereka dengan tawaran kru gurmet yang unik. Satu kenikmatan epikurean yang sejati. Anda boleh memilih bot tradisional Maldives, doni, atau kapal motornya.

Gurme-krus di hotel Baros Maldives
Gurme-krus di hotel Baros Maldives

Program paling romantis - "Koktail Matahari Terbenam" atau "Shampanye dan Kanape" berlaku di atas yacht mewah "Princess 54". Selama 90 minit, yacht sepenuhnya di dalam kawalan anda, dengan pelayan rumah yang hanya kadang-kadang mengganggu dengan menu gantian. Menyaksikan matahari meluncur di garis horizon dan belon bermain di dalam gelas - satu keseronokan sejati dalam air tenang Lautan Hindi.

Gurme-krus di hotel Baros Maldives

Juga, pada bila-bila hari, anda boleh memesan program "Makan tengahari untuk gurmet", di mana anda akan ditawarkan menu beberapa hidangan yang halus.

Dan tentu saja, jangan lewatkan peluang untuk sarapan di atas bot "Numa", iaitu bot layar tradisional doni dengan enjin. Deck berjemur di bahagian hadapan dilengkapi dengan ruang tamu, bilik tidur, dan bilik mandi dengan sistem penghawa dingin. Anda juga dilayan oleh pembantu rumah yang sopan dan berhemah dalam bahasa Inggeris.

Tiga kruisan baru ini melengkapkan jadual sedia ada. Termasuk menyelam di sekitar terumbu, mengamati lumba-lumba, serta pelbagai pilihan hidangan makan malam.

Pilih bahasa anda

Pilih mata wang anda

Jika harga yang berkenaan akan ditukar kepada, dan ditunjukkan dalam, mata wang yang anda pilih. Mata wang yang anda bayar mungkin berbeza berdasarkan tempahan anda dan bayaran perkhidmatan juga mungkin dikenakan.