Perkhidmatan yang hebat: hotel di Scotland menawarkan perkhidmatan berkonsep '50 Shades of Grey'.

Perkhidmatan yang hebat: hotel di Scotland menawarkan perkhidmatan berkonsep '50 Shades of Grey'.

Butik hotel Nira Caledonia telah memutuskan untuk mengejutkan pelanggannya dan menyemarakkan hidup mereka dengan hasrat: mereka menawarkan perkhidmatan dalam gaya novel dan filem terkenal "50 Shades of Grey".

Hotel ini terletak di tengah-tengah Edinburgh di Scotland. Negara ini menarik pelancong dengan pelbagai alasan: landskap yang sangat indah, seni bina bersejarah, hidangan menarik, dan warna tempatan di bawah seloka biola Jingga. Dan tentu sahaja, wiski.

Pentadbiran Nira Caledonia telah membuat langkah lebih jauh. Hotel ini menawarkan pakej perkhidmatan untuk dewasa. Ia termasuk urut, afrodiziac, dan set lengkap untuk permainan cinta dalam gaya buku E.L. James "50 Shades of Grey". Selain dari semua yang tersebut, pakej ini termasuk lilin urut, rotan, minyak mandi, bunga tangan berbulu, kain pembalut, penutup mata, topeng, cambuk bulu, dan juga, tentu sahaja, syal Christian Grey yang terkenal.

Bayaran untuk perkhidmatan ini bermula dari 2,400 Euro. Dalam pakej BDSM ini termasuk dua malam di suite mewah, atribut romantik (kelopak mawar, kaviar, sampanye, strawberi dalam coklat), serta baucer bernilai 550 Euro, di mana anda boleh melawat restoran Blackwood’s Bar & Grill yang berasingan di mana pelancong akan disajikan pelbagai hidangan dengan afrodiziac. Sebagai alternatif, baucer boleh digunakan di butik perhiasan Laing Edinburgh Jewellery.

Pilih bahasa anda

Pilih mata wang anda

Jika harga yang berkenaan akan ditukar kepada, dan ditunjukkan dalam, mata wang yang anda pilih. Mata wang yang anda bayar mungkin berbeza berdasarkan tempahan anda dan bayaran perkhidmatan juga mungkin dikenakan.