Resort Velassaru Maldives - mimpi SPA yang menjadi kenyataan

Resort Velassaru Maldives - mimpi SPA yang menjadi kenyataan

Di hotel Velassaru, para tetamu akan dibantu untuk melupakan masalah dan kebimbangan harian dengan prosedur unik dari spa tempatan yang menggunakan minyak basil manis gandakholi. Jenis rempah ini tidak mengandungi kamfer dan merupakan yang paling lembut serta selamat untuk digunakan.

Pengurutan dengan campuran minyak unik yang mengandungi minyak pati basil, minyak kelapa asli, dan ekstrak lidah buaya akan meningkatkan mood, mencerahkan kesedaran, dan memberikan kelembutan kepada kulit.

Selain itu, pengurutan boleh dilengkapkan dengan prosedur pembersihan - "Gemilang Pasir", di mana kekuatan minyak unik itu akan dipertingkatkan dengan air laut dan pasir yang paling suci dari pantai Maldives.

Mengakhiri upacara "perpisahan" dengan keletihan bandar besar adalah urutan aroma dan minuman segar beraroma rempah dengan daun selasih dan jus limau. Penduduk kepulauan Maldives sentiasa menggunakan bahan-bahan di sekeliling mereka untuk rawatan - pasir, kulit siput, air laut, kelapa, daun palma, serta pelbagai tumbuhan dan herba lain. Sebagai contohnya, lidah buaya baik untuk merawat kulit dari gigitan serangga dan luka bakar. Minyak kelapa membantu menghapus kekeringan dan iritasi. Ekstrak biji anggur menyumbang kepada penurunan berat badan. Anda akan merasai kesan tersebut segera selepas prosedur pertama. Semasa prosedur, mereka mungkin menggunakan skrub pasir, batang buluh atau bungkusan herba yang harum. Proses untuk dua orang pasti akan disukai oleh pasangan pengantin dan bermula dengan penggunaan skrub pada badan. Lelaki akan ditawarkan skrub yang meningkatkan peredaran darah, manakala wanita akan diberikan dengan kesan muda. Melalui pembersihan yang menyenangkan dan berguna ini, kulit akan menjadi lembut dan sinar matahari akan kelihatan cantik. Seterusnya, bahagian utama prosedur adalah urutan. Pakar tempatan akan melakukan segalanya untuk membebaskan anda dan badan anda dari kesan-kesan tekanan dan pengaruh negatif kehidupan di bandar besar.

Resort Velassaru Maldives - mimpi SPA yang menjadi kenyataan

Pelajaran Yoga Percuma di Velassaru Maldives

Di resort Velassaru Maldives, sesi kumpulan Yoga Matahari terbit di pantai hotel diumumkan secara percuma. Di pusat SPA Velassaru Maldives, kelas-kelas Yoga Matahari terbit tahap percuma diadakan tiga kali seminggu. Sesi Yoga Matahari berlangsung di kawasan pantai yang indah di resort dari jam 17:30 hingga 18:30 tiga hari seminggu.

Semua tetamu hotel di musim panas ini digalakkan untuk menyertai prosedur pemulihan dengan kelas-kelas yoga kumpulan percuma di The Spa Velassaru Maldives.

Untuk senarai lengkap prosedur dan perkhidmatan, sila lawati bahagian laman web:

Semasa merentasi halaman web, adalah bernilai untuk memberi perhatian kepada prosedur "SPA untuk dua". Ini adalah program istimewa yang terdiri daripada prosedur SPA yang direka khas untuk pasangan tetamu pengantin. Kompleks Couple Bespoke dicipta khusus untuk pasangan pengantin. Prosedur berikutnya berlangsung selama 2.5 jam.

Resort Velassaru Maldives - mimpi SPA yang menjadi kenyataan

Tindakan bermula dengan penggunaan skrub pada badan. Bagi lelaki - skrub yang meningkatkan peredaran darah. Bagi wanita - dengan kesan muda.

Hasilnya - kulit menjadi lembut dan elastik. Selepas itu, kulit akan tampak lebih indah dengan sinar matahari. Bahagian utama prosedur - urutan. Tujuan utama urutan adalah untuk melepaskan anda dari tekanan dan aspek negatif kehidupan di bandaraya besar. Teknik tradisional Maldives melibatkan penggunaan alat urut khas daripada pokok kelapa.

Pusat SPA di Velassaru Maldives

Pulau kecil Velassaru Maldives terletak di atol Selatan Male. Anda boleh tiba di sini dari lapangan terbang dengan perahu yang selesa dalam masa kira-kira setengah jam. Resort ini mempunyai saiz yang kecil tetapi menawarkan perkhidmatan yang sangat berkualiti tinggi. Mereka memberi perhatian besar untuk memastikan setiap minit di sini dipenuhi dengan kesenangan sejati.

Resort Velassaru Maldives - mimpi SPA yang menjadi kenyataan

Dan tempat pertama di antara keseronokan untuk badan di resort adalah pusat SPA tempatan. Pengalaman dengan pusat ini haruslah dimulakan dengan kolam hidro yang terletak tepat di atas laguna, di mana anda boleh menikmati tidak hanya urutan bawah air tetapi juga pemandangan yang indah.
Menu SPA merangkumi pelbagai prosedur untuk wajah dan badan, berdasarkan teknik urutan klasik dan Timur. Perhatian istimewa perlu diberikan kepada upacara untuk dua orang.

Couple Bespoke pasti akan menjadi kegemaran pasangan pengantin. Ia bermula dengan penggunaan skrub yang direka khas (berbeza untuk lelaki dan wanita), dan kemudian diikuti dengan urutan menggunakan penggosok khas daripada pokok kelapa. Prosedur ini membantu untuk 'restart' sepenuhnya.

Resort Velassaru Maldives - mimpi SPA yang menjadi kenyataan

Satu lagi ritual Vinoterapi yang berkesan membenarkan anda merasai kebahagiaan selama dua setengah jam penuh. Ia merangkumi skrub, urutan, dan pembalutan badan dengan penggunaan produk kecantikan semula jadi yang diperbuat daripada anggur. Akibatnya, anda akan berasa segar, diperbaharui, dan bersedia untuk pencapaian baru!

Ritual Vinoterapi SPA di Velassaru Maldives

Dari ketinggian, resort hijau Velassaru Maldives menyerupai titisan air panjang. Hanya 25 minit pemanduan dengan bot dari Lapangan Terbang Antarabangsa Male, dan anda berada di syurga sejati, di mana terdapat segala-galanya untuk melupakan kesibukan dan mula menikmati rehat dengan serta-merta. Langkah pertama, lawati pusat SPA tempatan. Paviliun untuk urutan dan prosedur dibina di atas tiang-tiang terus di atas air, yang membolehkan anda bersantai di bawah bunyi ombak dan angin laut yang lembut.

Resort Velassaru Maldives - mimpi SPA yang menjadi kenyataan

Dari semua pilihan menu SPA yang beraneka ragam, nilai untuk diperhatikan adalah ritual Vinoterapi, yang akan membenarkan anda merasai kebahagiaan selama dua setengah jam. Prosedur ini melibatkan skrub, urutan, dan pembungkusan badan dengan penggunaan produk kecantikan semula jadi yang diperbuat daripada anggur. Penemuan sains moden mengesahkan bahawa produk kecantikan berdasarkan anggur kaya dengan antioksidan dan mencegah penuaan awal. Oleh itu, selepas prosedur ini, anda pasti akan merasa muda, segar, dan bertenaga!

Prosedur SPA Baharu di Velassaru Maldives

Hotel Velassaru Maldives sekali lagi bereksperimen dan menawarkan prosedur SPA baharu, terinspirasi oleh perubatan tradisional Maldives. Menurut pakar, kesan santai yang paling besar daripada urutan diperoleh di tepi lautan, di mana tangan terapis bergerak seiring dengan ombak, manakala bayu lembut menyegarkan badan. Semasa prosedur, boleh digunakan skrub pasir, batang buluh, atau bungkusan herba yang harum. Di meja daftar masuk, anda akan disajikan dengan jus noni ajaib yang terkenal dengan tindakan antioksidannya, dan akan ditawarkan untuk mengisi borang tentang kesihatan dan keutamaan anda. Selain itu, anda perlu menguji dan memilih minyak untuk prosedur. Kelapa, lidah buaya, dari biji anggur, mangga, dan banyak pilihan lain, setiap satu bertujuan untuk menangani masalah tertentu. Anda akan dapat menilai hasil yang mengagumkan selepas menjalani kursus! Sebagai tambahan, dalam kes ini, anda akan dijangka dengan kejutan menyenangkan - diskaun yang baik daripada pasukan Velassaru.

Resort Velassaru Maldives - mimpi SPA yang menjadi kenyataan

Kongsi entri ini dengan rakan-rakan anda!

Pilih bahasa anda

Pilih mata wang anda

Jika harga yang berkenaan akan ditukar kepada, dan ditunjukkan dalam, mata wang yang anda pilih. Mata wang yang anda bayar mungkin berbeza berdasarkan tempahan anda dan bayaran perkhidmatan juga mungkin dikenakan.